Różnorodność produktów z białego złota
Wysokiej jakości produkty od rolnika
Ser i produkty mleczne
Świeże górskie powietrze, soczysta trawa i aromatyczne zioła na łąkach Południowego Tyrolu mają pozytywne skutki uboczne: to właśnie dzięki nim krowy dają wyjątkowej jakości mleko, z którego wytwarza się wiele pysznych produktów mlecznych. Pod fachowym nadzorem „białe złoto” zmienia się w masło, naturalne jogurty i twaróg, a także sery: świeże, twarde lub miękkie, które są prawdziwą rozkoszą dla podniebienia i pozytywnie wpływają na organizm człowieka. Obok mleka krowiego, według tradycyjnych receptur pod znakiem jakości „Roter Hahn” przetwarza się również mleko kozie i owcze. Do produkcji stosuje się wyłącznie naturalne kultury serowarskie.
Świeże górskie powietrze, soczysta trawa i aromatyczne zioła na łąkach Południowego Tyrolu mają pozytywne skutki uboczne: to właśnie dzięki nim krowy dają wyjątkowej jakości mleko, z którego wytwarza się wiele pysznych produktów mlecznych. Pod fachowym nadzorem „białe złoto” zmienia się w masło, naturalne jogurty i twaróg, a także sery: świeże, twarde lub miękkie, które są prawdziwą rozkoszą dla podniebienia i pozytywnie wpływają na organizm człowieka. Obok mleka krowiego, według tradycyjnych receptur pod znakiem jakości „Roter Hahn” przetwarza się również mleko kozie i owcze. Do produkcji stosuje się wyłącznie naturalne kultury serowarskie.
Wyszukiwanie gospodarstw
Gospodarstwa z serami i produktami mlecznymi
Gospodarstwa te oferują sery i produkty mleczne:
Gospodarstwa te oferują sery i produkty mleczne:
- Käse & Milchprodukte
- Käse & Milchprodukte
- Käse & Milchprodukte
- Käse & Milchprodukte
- Käse & Milchprodukte
- Käse & Milchprodukte
- Freilandeier
- Käse & Milchprodukte