Pochodzenie ma znaczenie
Wysokiej jakości produkty od rolnika
Świeże mięso
W przypadku mięsa bezpieczeństwo jest najważniejsze. Czy będzie to cielęcina, wołowina czy baranina: świeże mięso ze znakiem jakości „Roter Hahn” należy do lokalnych delikatesów i zawsze wiadomo, co znajduje się na patelni. Od pierwszego do ostatniego kęsa. To wielki atut regionalnych produktów! W gospodarstwach Południowego Tyrolu zdrowe zwierzęta znajdują wszystko do prawidłowego rozwoju – od budynków inwentarskich odpowiednich do potrzeb gatunków po paszę bez GMO. Transport na krótkich trasach oraz zamknięty obieg chłodzenia stanowią kolejne elementy decydujące o wysokiej jakości produkowanego mięsa. Gwarantem najlepszego smaku mięsa marki „Roter Hahn” jest wreszcie sam rolnik.
W przypadku mięsa bezpieczeństwo jest najważniejsze. Czy będzie to cielęcina, wołowina czy baranina: świeże mięso ze znakiem jakości „Roter Hahn” należy do lokalnych delikatesów i zawsze wiadomo, co znajduje się na patelni. Od pierwszego do ostatniego kęsa. To wielki atut regionalnych produktów! W gospodarstwach Południowego Tyrolu zdrowe zwierzęta znajdują wszystko do prawidłowego rozwoju – od budynków inwentarskich odpowiednich do potrzeb gatunków po paszę bez GMO. Transport na krótkich trasach oraz zamknięty obieg chłodzenia stanowią kolejne elementy decydujące o wysokiej jakości produkowanego mięsa. Gwarantem najlepszego smaku mięsa marki „Roter Hahn” jest wreszcie sam rolnik.
Wyszukiwanie gospodarstw
Gospodarstwa ze świeżym mięsem
Gospodarstwa te oferują świeże mięso:
Gospodarstwa te oferują świeże mięso:
- Wołowina
- świnia mieszana
- Mischpaket vom Kalb
- Pakiet mieszany młodego bydła
- Frischfleisch
- Kiełbasa z grilla
- boczek szynkowy
- kiełbasa
- ...
- Mischpaket vom Jungochsen (Vitellone)
- chudy boczek
- Mieszany pakiet jagnięciny
- Mischpaket vom Schwein
- Fruchtaufstriche
- chudy boczek
- Mischpaket vom Kalb
- ...
- Kaminwurzen
- boczek szynkowy
- Schulterspeck
- Fruchtsirup
- Boczek z karkówki
- Kaiserteil
- salami
- Karree
- Ekologiczny pieczony kurczak
- Freilandeier