Napoje
Syrop jagodowy
Syrop jagodowy
Łyk lata na cały rok: dzięki syropowi jagodowemu można zachować pyszny aromat jagód na zimę.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Jessica Moser
						
						
							Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank Oberpartegger
						
					
					
			
			
							Składniki
						
						
								
								ok. 4 l
							
							
								
								90 MIN.
							
						- 
											3 kgjagód (nadaje się każdy rodzaj jagód)
- 
											1 lwody
- 
											400 gcukru
Przygotowanie - Syrop jagodowy
						- 
										 1.
												
											KrokWodę z jagodami zagotować. 1.
												
											KrokWodę z jagodami zagotować.
- 
										 2.
												
											KrokWodę z jagodami zagotować. 2.
												
											KrokWodę z jagodami zagotować.
- 
										 3.
												
											KrokSyrop rozlać do słoiczków. 3.
												
											KrokSyrop rozlać do słoiczków.
- 
								Powodzenia życzy
 
	Jessica Moser
						
							Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
						
						
						
						
						
							
								Oberpartegger w Villanders
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	