Danie glówne
Šťavnatý hovězí guláš se špekovými knedlíky a zelným salátem
Hovězí guláš s knedlíky
W czym tkwi sekret dobrego gulaszu? Soczysta wołowina musi rozpływać się w ustach. Do tego pyszny sos i pierogi.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Simone Klammer
						
						
							Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank Ahner
						
					
					
			
			
							Składniki
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								140 MIN.
							
						- 
											800 ghovězího masa
- 
											300 gcibule nakrájené nadrobno
- 
											olej na pečení
- 
											2 lyzkarajského protlaku
- 
											červené víno k podlití
- 
											masového vývaru
- 
											sladká paprika
- 
											sól
- 
											Słodka papryka
												1
												
											
											
												bobkový list
											
										
												1
												
													lyzka
												
											
											
												kmín
											
										
												2
												
											
											
												stroužky česneku
											
										
												trochę skórki z cytryny
											
										Przygotowanie - Šťavnatý hovězí guláš se špekovými knedlíky a zelným salátem
						- 
										 1.
												
											KrokNakrájejte hovězí maso na velké kostky. 1.
												
											KrokNakrájejte hovězí maso na velké kostky.
- 
										 2.
												
											KrokNa rozpáleném oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli. 2.
												
											KrokNa rozpáleném oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.
- 
										 3.
												
											KrokMaso opečte a přidejte rajský protlak. 3.
												
											KrokMaso opečte a přidejte rajský protlak.
- 
										 4.
												
											KrokPodlać czerwonym winem o intensywnym smaku, zagotować; posolić i popieprzyć. 4.
												
											KrokPodlać czerwonym winem o intensywnym smaku, zagotować; posolić i popieprzyć.
- 
										 5.
												
											KrokPřilijte masovou polévku a povařte. 5.
												
											KrokPřilijte masovou polévku a povařte.
- 
										 6.
												
											KrokDe goulashkruiden fijnhakken en door de goulash mengen. Kooktijd: ca. 2 uur. 6.
												
											KrokDe goulashkruiden fijnhakken en door de goulash mengen. Kooktijd: ca. 2 uur.
- 
										 7.
												
											KrokWskazówka: gulasz można podać z knedlami z boczkiem, polentą lub solonymi ziemniakami – najlepszym dodatkiem warzywnym będzie surówka z dowolnych warzyw. 7.
												
											KrokWskazówka: gulasz można podać z knedlami z boczkiem, polentą lub solonymi ziemniakami – najlepszym dodatkiem warzywnym będzie surówka z dowolnych warzyw.
- 
								Powodzenia życzy
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	