&noscript=1 /> Ruloniki ze specku - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Ruloniki ze specku

Ruloniki ze specku

Smaczna przystawka z nutą śródziemnomorską: świeży twaróg z suszonymi pomidorami i bazylią owinięty delikatnym boczkiem.
Waltraud Ladurner Pixner
Gospodyni z Gasserhof
Składniki
4 osoby
30 MIN.
  • 500 g
    twarogu
  • sól, pieprz
  • 60 g
    suszonych pomidorów z zalewy
  • świeża bazylia
  • 10
    plasterków specku
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Ruloniki ze specku
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Doprawić twaróg solą i pieprzem, wymieszać z suszonymi pomidorami i posiekaną drobno bazylią.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Posmarować pastą plastry specku i zrolować.
  •  
    Powodzenia życzy
Waltraud Ladurner Pixner
Gospodyni oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Gasserhof w Kuens
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?