&noscript=1 /> Knedlík z červené řepy - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Knedlík z červené řepy

Knedlík z červené řepy

Najlepszym sposobem na ich przyrządzenie jest gotowanie na parze, dzięki czemu zachowają swój czerwony kolor.
Christian Pinggera
Gospodarz z Schnalshuberhof
Składniki
12 knedle
90 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Knedlík z červené řepy
  •  
    Powodzenia życzy
Christian Pinggera
Gospodarz prowadzący gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Schnalshuberhof w Algund

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Schnalshuberhof
Fam. Pinggera  | Algund
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Grappa Treber, Kaiserteil, Kiszona kapusta, Nusseler, Salami ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 oceny)
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?