Odświeżająco regionalne
Wysokiej jakości produkty od rolnika
Piwo
Dotyczy to zwłaszcza piwa marki „Roter Hahn”: zboże do produkcji piwa jest w całości uprawiane w gospodarstwie. Jego przetwórstwo odbywa się również na miejscu. Oznacza to, że gospodarz i browarnik to ta sama osoba, a proces produkcji od surowego produktu do gotowego napoju odbywa się w jednym miejscu. Przy zachowaniu wielkiej dbałości z własnego ziarna produkowane są piwa w różnych odmianach. Mocne, lekko gorzkie, słodowe czy aromatyczne: wysoka jakość i naturalna produkcja to priorytety dla wszystkich piw marki „Roter Hahn”. Konserwanty i sztuczne aromaty nie są w ogóle stosowane – nawet do zwalczania chwastów stosuje się wyłącznie metody mechaniczne.
Dotyczy to zwłaszcza piwa marki „Roter Hahn”: zboże do produkcji piwa jest w całości uprawiane w gospodarstwie. Jego przetwórstwo odbywa się również na miejscu. Oznacza to, że gospodarz i browarnik to ta sama osoba, a proces produkcji od surowego produktu do gotowego napoju odbywa się w jednym miejscu. Przy zachowaniu wielkiej dbałości z własnego ziarna produkowane są piwa w różnych odmianach. Mocne, lekko gorzkie, słodowe czy aromatyczne: wysoka jakość i naturalna produkcja to priorytety dla wszystkich piw marki „Roter Hahn”. Konserwanty i sztuczne aromaty nie są w ogóle stosowane – nawet do zwalczania chwastów stosuje się wyłącznie metody mechaniczne.
Wyszukiwanie gospodarstw
Podwórka z piwem
Te farmy oferują piwo:
Te farmy oferują piwo:
- Bier