&noscript=1 /> Pierożki z jabłkiem i boczkiem - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Pierożki z jabłkiem i boczkiem

Pierożki z jabłkiem i boczkiem

To danie jest doskonałym połączeniem dwóch południowotyrolskich klasyków "jabłka i bekonu".
Margit Stabinger
Gospodyni z Kinigerhof
Składniki
4 osoby
60 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Pierożki z jabłkiem i boczkiem
  •  
    Powodzenia życzy
Margit Stabinger
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank pod marką „Roter Hahn”
Kinigerhof w Sexten

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Kinigerhof
Fam. Stabinger  | Sexten
Winiarnia (Hofschank)
Produkty z własnego gospodarstwa , Syrop z porzeczki, boczek Karreespeck, boczek szynkowy, chudy boczek ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?