Karl Oberhollenzer
W hotelu Hochgruberhof pod jednym dachem mieszkaja 3 pokolenia. Farmer Karl, wraz z zona Rita, przejal serowarnie od swoich rodziców i przeksztalcil ja w dzisiejsze wzorcowe gospodarstwo. Starsza rolniczka Anna pomaga Ricie w serowarni, a Ferdynand, stary rolnik, nadal pilnie pracuje w stajni. Czwórka dzieci jest równiez mocno zintegrowana z codziennym zyciem w gospodarstwie. Karl jest nie tylko rolnikiem, ale takze wyszkolonym kucharzem. To polaczenie jest wielka zaleta w produkcji zywnosci o najwyzszej jakosci. Klienci i goscie doceniaja wiele domowych serów, a takze wlasne kielbasy i doskonaly bekon.,W hotelu Hochgruberhof pod jednym dachem mieszkaja 3 pokolenia. Farmer Karl, wraz z zona Rita, przejal serowarnie od swoich rodziców i przeksztalcil ja w dzisiejsze wzorcowe gospodarstwo. Starsza rolniczka Anna pomaga Ricie w serowarni, a Ferdynand, stary rolnik, nadal pilnie pracuje w stajni. Czwórka dzieci jest równiez mocno zintegrowana z codziennym zyciem w gospodarstwie. Karl jest nie tylko rolnikiem, ale takze wyszkolonym kucharzem. To polaczenie jest wielka zaleta w produkcji zywnosci o najwyzszej jakosci. Klienci i goscie doceniaja wiele domowych serów, a takze wlasne kielbasy i doskonaly bekon.