&noscript=1 /> Kopytka ziemniaczane - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Kopytka ziemniaczane (Erdäpfelnudel)

Kopytka ziemniaczane

Ten przepis jest pyszną interpretacją słynnych Schupfnudeln z ciasta ziemniaczanego.
Urban Kainzwaldner z synem Daniel
Gospodarz prowadząca gospodę typu Buschenschank Pschnickerhof
Składniki
4 osoby
90 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Kopytka ziemniaczane (Erdäpfelnudel)
  •  
    Powodzenia życzy
Urban Kainzwaldner mit Sohn Daniel
Gospodarz prowadzący gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Pschnickerhof w Villanders

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Pschnickerhof
Fam. Kainzwaldner  | Villanders  (Eisacktal)
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa , Boczek, Grappa Gewürztraminer, Grappa Müller Thurgau, Kiszona kapusta ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?