&noscript=1 /> Cydr-Hugo - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Napoje

Cydr-Hugo

Cydr-Hugo

Każdy zna aperitif, tutaj wariant z cydrem z południowotyrolskich jabłek połączony z sokiem z czarnego bzu i miętą. Cudowne orzeźwienie!
Karin i Konrad Delazer
Gospodyni i Gospodarz z Häuslerhof
Składniki
1 osoba
5 MIN.
  • 3
    kostki lodu
  • 130 ml
    cydru
  • 30 ml
    syrop z kwiatu czarnego bzu
  • 80 ml
    gazowanej wody mineralnej
  • 1
    cienki plasterek cytryny
  • świeża mięta z ogrodu
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Cydr-Hugo
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Kostki lodu włożyć do dużego kieliszka do białego wina.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Następnie dodać cydr, syrop z czarnego bzu, wodę mineralną, plasterek cytryny i miętę, wszystko szybko wymieszać – i oto pyszny orzeźwiający napój jest gotowy.
  •  
    Powodzenia życzy
Karin und Konrad Delazer
Gospodyni i Gospodarz oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Häuslerhof w Natz-Schabs/Raas
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?