Zgodnie z dyrektywą 2009/136/WE informujemy, że strona ta wykorzystuje własne techniczne pliki cookie oraz korzysta z plików cookie osób trzecich w celu umożliwienia efektywniejszego poruszania się po stronie oraz prawidłowego korzystania z niej.

Partschillerhof

produkty wysokiej jakości prosto od rolnika w Völs am Schlern 

Partschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - Dolomity
Partschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - DolomityPartschillerhof  - Völs am Schlern - urlop w gospodarstwie  - Dolomity
Partschillerhof
Andreas Rungger
Völser Ried 17
39050 Völs am SchlernVöls am Schlern
Tel. kom. +39 335 1050500
info@partschillerhof.it www.partschillerhof....
dodaj do przechowalni
opis gospodarstwa
'Gospodarstwo Partschillerhof jest położone pośród winnic i sadów na południowym zboczu Völs am Schlern na wysokości 650 m n.p.m.. Andreas jest rolnikiem ekologicznym i prawdziwym specjalistą w dziedzinie uszlachetniania upraw. W gospodarstwie można nabyć nie tylko malinowy ocet winny, lecz także 100% syropy owocowe, dżemy i marynowane maliny. Ogromną wagę przywiązuje się tu do naturalnych metod produkcji.
Sprzedaż
Na miejscu, online, sklepy, HoReCa
loading
Nasza oferta
Syropy (malina, owoce czarnego bzu, kwiat czarnego bzu, czerwona i czarna porzeczka, mięta pieprzowa, melisa cytrynowa) w porcjach po 0,25 l, 0,5 l
kryteria jakości Syrop owocowy

Syrop owocowy - Pełnia smaku bez chemii

Syropy z owoców, kwiatów czy ziół cieszą się zawsze popularnością. Trudno się temu dziwić, ponieważ w kwestii smaku przyćmiewają one tradycyjne napoje gazowane. Marka „Czerwony Kogut” gwarantuje, że w procesie wytwarzania stosuje się tylko wybrane produkty naturalne. Do produkcji syropów powstających w gospodarstwie używa się - zgodnie ze starymi recepturami - różnych owoców, kwiatów i ziół oraz cukru buraczanego i cukru trzcinowego. O ile te pierwsze składniki pochodzą z gospodarstwa, o tyle te drugie już nie. W produkcji syropów obowiązuje zasada, że tylko maksymalnie 25% składników (w stosunku do udziału owoców) może pochodzić spoza gospodarstwa. Syropy są rozlewane do butelek i sprzedawane pod marką „Czerwony Kogut” jako syropy jednoodmianowe lub mieszane .
Dżemy owocowe (mieszanka jagód, truskawka, malina, czarny bez, kwiat czarnego bzu, czerwone i czarne porzeczki) w opakowaniach po 230 g.
kryteria jakości Dżemy owocowe

Dżemy owocowe - Małe owoce – a jednak całkiem duże

Dzięki dobrym jakościowo owocom i ich niezwykłemu aromatowi dżemy marki „Czerwony Kogut” cieszą się uznaniem konsumentów. Dojrzewające w słońcu, świeże i ręcznie przebrane owoce trafiają (w jednej odmianie lub zmieszane) do szklanego słoiczka, bez żadnych dodatków chemicznych. Maliny, truskawki, porzeczki, śliwki, morele, wiśnie a nawet kasztany - różnorodność owoców, z których wytwarza się w gospodarstwie wyśmienite dżemy, jest doprawdy ogromna. Wysoki udział owoców przy niskiej zawartości cukru zapewnia dżemom niezapomniany aromat. Wyborne owoce, po rozdrobnieniu, są delikatnie podgrzewane, aby dżem nie utracił witamin, smaku i koloru.
Maliny w słoikach (380 g)
kryteria jakości Sosy i przetwory

Sosy i przetwory - Do słoików i gotowe!

Grupa produktów „Sosy i przetwory” to prawdziwe fajerwerki dla smakoszy: nieważne czy na pikantnie czy na słodko, czy w occie czy w oleju - jedno łączy wszystkie pyszności marki „Roter Hahn”: oferują pełnię smaku bez jakichkolwiek dodatków. Surowiec wyjściowy do delikatnych sosów, produktów do smarowania pieczywa i past musi być tak samo nienaganny jak owoce i warzywa trafiające do słoików. Pierwsze z wymienionych produktów ze swoja kremową konsystencją stanowią przyprawę z prawdziwego zdarzenia, natomiast te ostatnie prezentują się świeżo i chrupiąco. Do słoików trafiają wyłącznie wyborne owoce i warzywa, które, jak to miało miejsce za babcinych czasów, konserwowane są przez „wekowanie”. Coś dla prawdziwych smakoszy!
Jak nas znaleźć?
W Atzwang należy minąć przez most na Eisack. Dalej jedziemy drogą przez ok. 2,5 km do gospodarstwa znajdującego się po jej lewej stronie. Można również dojechać z Völs drogą do Völser Ried. (wymagane jest telefoniczne zgłoszenie przyjazdu)
Podręczny szkic dojazdu
Zajęcia w pobliżu
Alpe di Siusi - the biggest alp in Europe
Us.7,4 km
Alpe di Siusi - the biggest alp in Europe
natural monuments
Pokaż na mapieszczegóły
Klausen
Us.16,3 km
Klausen
Nearest town for a stroll
Pokaż na mapieszczegóły
Wassererhof
Us.556 m
Wassererhof

Wassererhof

Fam.Christoph und Andreas Mock
Pokaż na mapieszczegóły
Pardellerhof
Us.2,1 km
Pardellerhof

Pardellerhof

Fam.Peter Steiner
Pokaż na mapieszczegóły
Dosserhof
Us.3,7 km
Dosserhof

Dosserhof

Fam.Manfred Kritzinger
Pokaż na mapieszczegóły
Mesnerhof
Us.4,1 km
Mesnerhof

Mesnerhof

Fam.Helga and Andreas Mair
Pokaż na mapieszczegóły
Tourist Info Fiè allo Sciliar
Us.4,2 km
Tourist Info Fiè allo Sciliar
information offices
Pokaż na mapieszczegóły
Mountain Bike Tour to the Malga Tuff/Tuff Alm Hut and the Hofer Alpl
Us.4,2 km
Mountain Bike Tour to the Malga Tuff/Tuff Alm Hut and the Hofer Alpl
mountain bike tours
difficulty
medium
ascent:
781 m
Pokaż na mapieszczegóły
Schnaggen Tour
Us.4,2 km
Schnaggen Tour
mountain bike tours
difficulty
medium
ascent:
670 m
Pokaż na mapieszczegóły
MTB-Tour below the Sciliar/Schlern and the Croda del Maglio/Hammerwand
Us.4,2 km
MTB-Tour below the Sciliar/Schlern and the Croda del Maglio/Hammerwand
mountain bike tours
difficulty
medium
ascent:
1.352 m
Pokaż na mapieszczegóły
Na mapie Południowego Tyrolu