X Korzystamy z plików cookies zgodnie z naszą polityką prywatności Click here for further information.

Wackererhof

produkty wysokiej jakości prosto od rolnika w Brixen 

Wackererhof  - Brixen - urlop w gospodarstwie  - Eisacktal
Wackererhof
Daniel Jocher
Afers 220
39042 BrixenBrixen
Telefon +39 333 5248267
daniel.jocher@rolmail.net dodaj do przechowalni
opis gospodarstwa
Daniel Jocher zawsze z lśniącymi oczyma opowiada w swoim bydle rasy tyrolskiej siwej. Ten młody rolnik z wielkim entuzjazmem stworzył w swoim gospodarstwie swój własny business. Zimą bydło przebywa w oborze stanowiskowej, a latem pasie się na górskich pastwiskach (2.000 m). „Wysokiej jakości siano i aromatyczne górskie zioła nadają mięsu wyjątkowy smak”, cieszy się młody rolnik. Po uprzednim uzgodnieniu istnieje możliwość zakupu mięsa w gospodarstwie.
Nasza oferta
Pakiet mięsa wołowego pakowany po 10 kg (rostbef, sznycel, pieczeń, gulasz, mielone, mięso do zup i duszenia)
kryteria jakości Świeże mięso

Świeże mięso - Pochodzenie ma znaczenie!

W przypadku mięsa najważniejsze jest bezpieczeństwo. Każde świeże mięso ze znakiem „Czerwonego Koguta” (cielęcina, wołowina czy baranina) należy do lokalnych delikatesów i zawsze wiadomo, co znajduje się na patelni. Wielki triumf regionalnych produktów! W gospodarstwach Południowego Tyrolu zdrowe zwierzęta znajdują wszystko, co jest potrzebne do prawidłowego rozwoju – począwszy od właściwie zorganizowanych pomieszczeń aż do karmienia paszą pozbawioną dodatków GMO. Krótki transport oraz zamknięty obieg chłodzenia stanowią kolejne elementy decydujące o jakości produkcji mięsa. Zwłaszcza sama osoba rolnika jest największym gwarantem wysokiej jakości mięsa ze znakiem "Czerwonego Koguta".
Jak nas znaleźć?
Z Brixen należy jechać przez St. Andrä. Wzdłuż Hauptstraße minąć wioskę, przejeżdżając przez 2 zakręty, a następnie skręcić w lewo do gospodarstwa (uwaga na szyld).
Podręczny szkic dojazdu